Predstavljam vam primer na vozilu Peugeot 407 2.2 170km zakaj je pametno izkoristiti našo akcijo BREZPLAČNI DIAGNOSTIČNI pregled plinskih nastavitev. Vozilo je prišlo na brezplačni pregled plinskih nastavitev. lastnik je povedal, da vozilo sicer deluje vendar nima iste moči kot na bencin, težko prestavlja med plinom in bencinom. Po hitrem pregledu nastavitev sem takoj našel napako, ki pa je zahtevala, kar nekaj dela saj je bilo potrebno nastaviti plinske injektorje, tlak plina, opraviti redni servis ter popolnoma na novo nastavit nastavitve plina.

Stanje po nastavitvah plinskega sistema si lahko ogledate v video vsebini

Nahajmo se v Ljubljani

Pokličite na 040 331 351

Ker je pravilno delovanje plinskega sistema najpomembnejše za ekonomično in učinkovito delovanje vašega vozila, vam zagotavljamo kakovosten, cenovno ugoden in hiter servis plinskih sistemov. Servisiramo praktično vse plinske sisteme, ki so vgrajeni v motorna vozila. Poleg servisiranja plinskih sistemov vam zagotavljamo tudi originalne nadomestne dele in njihovo vgradnjo, BREZPLAČNO DIAGNOSTIKO vaših nastavitev plinskega sistema, ter odpravo napak v delovanju plinskega sistema. Priporočamo servisiranje 1.letno ali vsakih 20.000 km.

KER JE KAKOVOST NA 1.MESTU

#zavoli#emer#europegas#agis#stag#brc#zenit#digitronic#vialle#g1#aeb#valtek#atiker#lovato#emmegas#kmetomasetto#versus#landirenzo#lpgtech#ag#hana#prins#keihin#king#magic jet#matrix#jlm#bosch#faro#flashlube#