FINANCIRANJE

Pri nas imate več možnosti financiranja vaše predelave:

HITRI KREDIT:

Za odobritev hitrega kredita potrebujete samo:
-Osebna izkaznica
-Davčna številka
-Bančna kartica
-Zadnji bančni izpisek
-Mobilni telefon

Kredit lahko odobrimo osebam z dohodkom minimalno 643,36 EUR (zaposlen v tujini in tuj državljan 714,84 EUR), upokojencem z minimalno pokojnino 607,62 EUR (tuja pokojnina 714,84 EUR).

Ob predložitvi vseh podatkov vam lahko hitri kredit odobrimo v 10 minutah!

1.obrok vam zapade v plačilo šele naslednji mesec od odobritve!

PLAČILNE KARTICE:

Imate tudi možnost plačila z kreditnimi karticami do 24 obrokov  pri čemer je višina obroka odvisna od višine investicije v predelavo na plin, števila obrokov ter kreditne sposobnosti. Najnižji mesečni obrok ne more biti manjši od 50 EUR.

 

V kolikor ste komitent NLB banke in imate kartice VISA. MASTERCARD ali KARNTA,  lahko plačate nakup obveznosti pa poravnate v prihodnjih mesecih.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.

Več informacij dobite na naslednji povezavi: Nakupi na obroke
Možnost tudi: