Ker imajo vozniki vozil predelanih na plin različne težave z delovanjem, ki so posledica napačnih nastavitev, vam ponujam brezplačno preverjanje vaših nastavitev plinskega sistema.

Pravilno delovanje plinskega sistema je kot celota sestavljeno iz montaže plinskega sistema v vozilo ter nastavitev delovanja, ki se jo izvede glede na uporabljene komponente in mehanske nastavitve sistema. Pri software nastavitvah opažamo, da prihaja do površnosti pri nastavljanju vseh komponent sistema na podlagi katerih potem plinski računalnik pravilno dozira plinsko fazo v motor.

Posledica je nemirno delovanje motorja, prevelika poraba plina, cukanje, kontrolna lučka za motor, težko preklaplja med bencinom in plinom, motor nima iste moči na plin kot na bencin,… Dolgotrajnejša izpostavljenost slabim nastavitvam pa lahko povzroči resne mehanske okvare motorja npr. uničeni ventili, uničen katalizator, odpoved motorja,…

V kolikor prepoznate katerega od teh problemov na vašem vozilu nas lahko pokličete na 040 331 351 ali pa nam pošljete sporočilo na info@avtonaplin.com.

Storitev je brezplačna, podam samo svoje mnenje glede nastavitev in nakažem rešitve. Za storitve se je potrebno predhodno najaviti.