Strošek predelave je od 850 Eur dalje in je odvisen od vozila, vgrajenih komponent in garancije. Uporabljamo samo kvalitetne komponente, ki zagotavljajo varno in ekonomično delovanje vašega vozila. Naš moto je KAKOVOST JE NA 1.MESTU!

Garancija se začne pri 2 letih ali 60.000km in sega vse do 7 let brez omejitve kilometrov. Garancija se prilagaja glede na vaše potrebe in želje in se določi pred samo vgradnjo plinskega sistema v vozilo.

V naši delavnici kljub odlični software podpori našega plinskega sistema Acon AGIS prakticiramo preizkušnjo delovanja plinskega sistema na cesti pod raznovrstnimi obremenitvami.

Čas predelave je po navadi 24ur od prevzema vozila, pri čemer vam lahko zagotovimo nadomestno vozilo.

Avtoplin je alternativno gorivo,ki je trenutno najbolj ekonomično, obenem pa tudi zelo ekološko. Pri izgorevanju avtoplina – utekočinjenega naftnega plina (UNP) nastaja manj emisij onesnaževanja kot na primer pri izgorevanju bencinskega in dizelskega goriva.

Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 10 milijonov avtomobilov po vsem svetu.

Utekočinjeni naftni plin je energetsko učinkovit in do okolja prijazen energent. Pridobiva se iz zemeljskega plina ali pa pri predelavi surove nafte. Zaradi lažjega zaznavanja je za običajno uporabo odišavljen, v energetskem pogledu pa je učinkovitejši od večine drugih energentov (kurilno olje, zemeljski plin, premog, drva.