Pri predelavi na plin smo uporabili vrhunski sistem poljskega proizvajalca Acon AGIS. Stranka je glede na svoje potrebe in želje izbrala paket 5 let garancije brez omejitve kilometro.v ter brezplačno elektronsko mazanje ventilov.

Predelava na plin Mercedesovih motorjev je zelo zahtevna zaradi pomanjkanja prostora pod motornim  pokrovom. Vse komponente morajo biti natančno montirane ter dovolj velikih zmogljivosti. Ena izmed najpomembnejših komponent je plinski uparjalnik, ki mora biti dovolj velik in imeti sposobnost hitrega pretvarjanja tekoče faze plina v plinasto fazo. Zagotoviti mu je potrebno tudi toplo vodo iz sistema motorja, kar je še ena posebnost Mercedesov.

Strošek predelave je 1200 Eur.

Strošek rednega servisa je 36 EUR in se izvaja 1.letno ali na 20.000 km

KER JE KAKOVOST NA 1.MESTU!

Pokliči in rezerviraj svoj termin tudi ti.

040 331 351 ali info@avtonaplin.com

V naši delavnici ne odstopamo od našega mota KER JE KAKOVOST NA 1.MESTU zato uporabljamo samo kvalitetne komponente. Tudi same nastavitve plinskega sistema so nam vzele veliko časa saj želimo stranki vedno predati vozilo nastavljeno optimalno in učinkovito!

Avtoplin je alternativno gorivo,ki je trenutno najbolj ekonomično, obenem pa tudi zelo ekološko. Pri izgorevanju avtoplina – utekočinjenega naftnega plina (UNP) nastaja manj emisij onesnaževanja kot na primer pri izgorevanju bencinskega in dizelskega goriva.

Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 10 milijonov avtomobilov po vsem svetu.

Utekočinjeni naftni plin je energetsko učinkovit in do okolja prijazen energent. Pridobiva se iz zemeljskega plina ali pa pri predelavi surove nafte. Zaradi lažjega zaznavanja je za običajno uporabo odišavljen, v energetskem pogledu pa je učinkovitejši od večine drugih energentov (kurilno olje, zemeljski plin, premog, drva.