Menjava plinskega sistema se običajno izvede, ko je stari sistem iztrošen in je servisiranje plinskega sistema dražje kot zamenjava za novega. Dodatni plus ob zamenjavi je tudi  garancija na plinski sistem s katero vam ni potrebno skrbeti na stroške. Zamenjava se izvede tudi v primeru, da niste zadovoljni z obstoječim plinskim sistemom ali pa ni primeren za vaše vozilo. Redko se izvede menjava zaradi nezadovoljstva s servisnimi storitvami pri prejšnem serviserju, ker lahko večino napak na sistemu odpravimo v naši delavnici.

Predelava na plin-menjava plinskega sistema Subaru Forester 2003 letnik. Uporabili smo plinski sistem proizvajalca Agis M210 , plinske injektorje Valtek, uparjalnik Tomasetto.  Uporabil sem obstoječi rezervoar  in multiventil.

Mazanje je zagotovljeno elektronsko in se izvaja avtomatično preko naprednega algoritma.

Stranka je izbrala paket garancije 3  let brez omejitve kilometrov.

Strošek menjave sistema je 700 EUR.

Strošek rednega servisa je 36 EUR in se izvaja 1.letno ali na 20.000 km

KER JE KAKOVOST NA 1.MESTU!

Pokliči in rezerviraj svoj termin tudi ti.

040 331 351 ali info@avtonaplin.com

V naši delavnici ne odstopamo od našega mota KER JE KAKOVOST NA 1.MESTU zato uporabljamo samo kvalitetne komponente. Tudi same nastavitve plinskega sistema so nam vzele veliko časa saj želimo stranki vedno predati vozilo nastavljeno optimalno in učinkovito!

Avtoplin je alternativno gorivo,ki je trenutno najbolj ekonomično, obenem pa tudi zelo ekološko. Pri izgorevanju avtoplina – utekočinjenega naftnega plina (UNP) nastaja manj emisij onesnaževanja kot na primer pri izgorevanju bencinskega in dizelskega goriva.

Avtoplin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, uporablja ga že več kot 10 milijonov avtomobilov po vsem svetu.

Utekočinjeni naftni plin je energetsko učinkovit in do okolja prijazen energent. Pridobiva se iz zemeljskega plina ali pa pri predelavi surove nafte. Zaradi lažjega zaznavanja je za običajno uporabo odišavljen, v energetskem pogledu pa je učinkovitejši od večine drugih energentov (kurilno olje, zemeljski plin, premog, drva.

Subaru Forester-menjava plinskega sistema

Stari sistem je bil že ” tovarniško” montiran v novo vozilo. Zaradi starosti sistema ter nezmožnosti servisiranja se je stranka odločila za menjavo starega plinskega sistema za nov sistem pri katerem ima zagotovljen servis in seveda garancijo.